FAQ, veelgestelde vragen

Heb je vragen wat betreft onze dienstverlening? Op deze pagina vind je veelgestelde vragen met de bijbehorende antwoorden terug. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.

Vragen over fotostyling

 

Welke ruimtes moet ik stylen?

Voor de meeste huizen adviseren wij om 6 foto’s te stylen. Onze klanten behalen het meeste succes met gestylde foto’s van de volgende 6 ruimtes:

  • 2 foto’s van de woonkamer vanuit verschillende invalshoeken
  • master bedroom
  • 2e slaapkamer
  • eetkamer
  • badkamer
  • keuken

Zorg ervoor dat alle kamers die kopers mogelijk verwarrend vinden of waarvan ze niet zeker weten wat ze ermee moeten doen, meegenomen worden.

Wat bedoel je met 'per foto'? Is dat per ruimte?

We berekenen ieder afzonderlijke foto die je ons stuurt. Wij voegen meubilair toe aan alle kamers en ruimtes die op een standaardfoto te zien zijn. Soms staan er meerdere kamers op één foto. Bijvoorbeeld een woon-eetkamercombinatie die op één foto te zien is: deze beschouwen wij als één foto. Panoramafoto’s zijn hiervan uitgesloten.

Waarom zou ik een abonnement afsluiten?

Met een abonnement bij 2cyourhome koop je meerdere foto’s tegelijk in. Als je vaker van deze service gebruik wenst te maken of b.v. van een woning +5 foto’s wenst te gebruiken ben je met een abonnement als een stuk voordeliger uit.

Hoelang is mijn abonnement geldig?

Deze is tot 1 jaar na aankoop geldig.

Wat is het verschil tussen styling en restyling?
  • Lege ruimte inrichten (Styling): de eenvoudigste manier om je vastgoed te onderscheiden van je concurrentie en kopers te helpen verliefd te worden op hun volgende huis.
  • Gemeubileerde ruimte inrichten (Restyling): geschikt voor rommelige of weinig inspirerende huizen die een make-over nodig hebben. Met restyling verwijderen we alle bestaande meubels van een foto en vervangen we deze door een professioneel gestylde inrichting voor een strakke en eigentijdse uitstraling.
Maken jullie de foto’s?

Wij maken de foto’s niet zelf. Wel hebben wij samenwerking met diverse vastgoed fotografen, vraag naar de mogelijkheden.

Kun je bestaande meubels verwijderen?

Ja! Indien de inrichting bijvoorbeeld gedateerd is, of een woning te vol is ingericht kunnen wij meubels verwijderen en, indien gewenst, een geheel nieuw interieur aan toevoegen. Mocht het bijvoorbeeld een kantoorpand zijn en je wil vooral dat de oppervlakte vooral goed zichtbaar is kunnen wij ook de meubels verwijderen en de ruimte leeg laten.

Zijn mijn foto’s geschikt?

Wij kunnen met bijna alle foto’s werken. Als jij tevreden bent met de kwaliteit van de foto’s kunnen wij ermee werken.

Kan ik nog zaken laten wijzigen als ik de gestylde foto retour heb ontvangen?

Ja! De meeste wijzigingen zijn bij de prijs inbegrepen. Wil je een andere stijl meubels of een andere foto laten wijzigen? Dan moeten we opnieuw beginnen en zien wij dat als nieuwe opdracht.

Wanneer zijn de gestylde foto’s klaar?

We streven ernaar om, tijdens werkdagen, de foto’s binnen 48 uur te retourneren.

Vragen over Virtual Home met VR

 

Wanneer kan ik VR het beste inzetten?

De Virtual Reality omgevingen die wij bouwen, zijn qua uitstraling en detaillering met geen andere presentatietechnieken te vergelijken. Met Virtual Home breng je bijvoorbeeld een leegstaande villa op een fraaie visuele manier tot leven, maak je van een verlaten kantoorruimte tijdelijk een bruisende horecagelegenheid of laat je de klant al door de nog te bouwen nieuwbouw lopen.

Wat hebben jullie nodig voor een 360º Virtual Home?

Het bouwen van een Virtual Reality omgeving is puur maatwerk. Hoe meer informatie, zoals plattegronden, maatvoeringen en het bestemmingsplan, voorhanden is hoe beter. Mochten wij hieruit niet voldoende informatie kunnen halen of toch een gevoel willen krijgen van de locatie, gaan wij op locatie kijken.

Wat als ik geen VR bril heb?

Het sterke van een Virtual Home presentatie is, dat je ‘m op elke gewenste locatie kunt laten zien. Dat kan zijn in het betreffende pand, bij een potentiële koper thuis of bij jou op kantoor. Maar ook op iedere andere plek. Indien gewenst zetten wij op een afgesproken locatie de presentatie klaar en verzorgen wij de instructie en begeleiding. Er is wat dat betreft heel veel mogelijk.

Voor welke ruimtes is Virtual Home geschikt?

Jij bepaalt wat je je klant wil laten zien, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Vragen over 360º view

 

Wanneer kan ik de 360º view het beste inzetten?

De 360º view geeft een goed beeld van hoe een gebouw er van binnen uit kan gaan zien. Is jouw inschatting dat die binnenkant eerder afschrikt dan aanspreekt, dan is een 360 graden view een slimme keuze.

Wat is het verschil tussen de 360º view van 2cyourhome en de reeds bestaande 360º tour van b.v. Matterport?

Belangrijkste verschil is, is dat je bij een 360º view mensen niet door de bestaande maar door de gewenste situatie in een woning, kantoor of winkelruimte laat navigeren. In overleg met jou tekenen wij die gewenste situatie precies zoals jij die voor ogen hebt. Daarbij kun je standaard veel eigen inbreng en creativiteit van onze kant verwachten.

Wat hebben jullie nodig voor een 360º view?

Plattegronden, (relevante) detailtekeningen en de exacte afmetingen. Daarbij kunnen wij als extra service het inmeten op locatie voor jou verzorgen.

Voor welke ruimtes is de 360º view geschikt?

Jij bepaalt wat je je klant wil laten zien, de mogelijkheden zijn eindeloos.