Innovatieve vastgoedpresentaties
met 3D en VR

2cyourhome is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van vier typen vastgoedpresentaties. Fotostyling en Virtual Home presentaties zijn twee unieke producten met een hoog innovatief karakter, waarvoor in Nederland geen alternatieven beschikbaar zijn. Daarnaast maken we ook 3D artist impressions van interieurs en volledig getekende 360 graden views.

Innovatieve vastgoed- presentaties
met 3D en VR

2cyourhome is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van vier typen vastgoedpresentaties. Fotostyling en Virtual Home presentaties zijn twee unieke producten met een hoog innovatief karakter, waarvoor in Nederland geen alternatieven beschikbaar zijn. Daarnaast maken we ook 3D artist impressions van interieurs en volledig getekende 360 graden views.

Fotostyling: realistische bewerking in een foto

Fotostyling is een digitale service van 2cyourhome, waarbij we aangeleverde foto’s van een interieur op een realistische manier bewerken. Bijvoorbeeld om er een hedendaagse uitstraling aan te geven, of een ruimte leeg te maken zodat bepaalde details beter opvallen. Fotostyling is voor iedereen in de makelaardij en vastgoedbranche snel en eenvoudig te gebruiken. Je doorloopt daarbij de volgende stappen:

  1. mail je foto(‘s)
  2. geeft je gewenste interieurstijl aan
  3. geef bijzonderheden aan
  4. ontvang, op werkdagen, binnen 48 uur je foto retour

Heb je tussentijds vragen, dan kun je die altijd telefonisch of per e-mail aan ons stellen.

Waarom fotostyling?

  • Eenvoudig je foto mailen.
  • Interieur aanpassen of ruimte leegmaken.
  • Interieurstijl naar jouw keuze.
  • Op werkdagen binnen 48 uur foto(s)retour.
  • Abonnement mogelijk.

Tip: heb je gestylede foto’s nodig voor de Open Huizen Dagen of voor het begin van het vakantieseizoen (bij vakantiewoningen)? Bestel ze tijdig bij 2cyourhome.

360 graden views van hoge kwaliteit

Virtuele tours zijn niet meer weg te denken bij de verkooppresentatie van woningen of zakelijk vastgoed. Ze geven een goed beeld van hoe een gebouw er van binnen uitziet. Is jouw inschatting dat die binnenkant eerder afschrikt dan aanspreekt, dan is een 360 graden view een slimme keuze.

Belangrijkste verschil ten opzichte van een virtuele tour is, dat je bij een 360 graden view mensen niet door de bestaande maar door de gewenste situatie in een woning, kantoor of winkelruimte laat navigeren. In overleg met jou tekenen wij die gewenste situatie precies zoals jij die voor ogen hebt. Daarbij kun je standaard veel eigen inbreng en creativiteit van onze kant verwachten.

Om dat te kunnen doen is het belangrijk dat wij vooraf over alle plattegronden, relevante detailtekeningen en de exacte afmetingen beschikken. Daarbij kunnen wij als extra service het inmeten op locatie voor jou verzorgen.

Waarom 360 graden views?

– Realistische virtuele tour door gewenste situatie.
– Voor één of meerdere ruimtes.
– Indien gewenst inclusief inmeten op locatie.
– Abonnement mogelijk.

3D artist impressions van interieurs

Wil je aansprekende 3D-interieurtekeningen waarmee je de verkoop of verhuur van een object stimuleert? Op basis van beschikbare plattegronden en de exacte maatvoeringen, maken wij een fotorealistische weergave. Dat kan van één ruimte zijn, bijvoorbeeld de keuken of woonkamer, of van alle ruimten in een gebouw. De 3D artist impressions die wij opleveren zijn visueel sterke en kwalitatief hoogwaardige beelden.

Waarom 3D artist impressions?

– Fotorealistisch getekend zonder foto’s.
– Plattegronden en afmetingen als basis.
– Hoge kwaliteit.
– Abonnement mogelijk.

Virtual Home presentaties met VR

Met een Virtual Home presentatie van 2cyourhome zet je niet alleen je vastgoed maar ook jezelf hoog in de markt. Het is een sterke verkooptool, maar tegelijk ook een sterke marketingtool voor je eigen bedrijf. De virtual reality omgevingen die wij bouwen, zijn qua uitstraling en detaillering met geen andere presentatietechnieken te vergelijken. De toepassingsmogelijkheden zijn onbegrensd. Met Virtual Home breng je bijvoorbeeld een leegstaande villa op een fraaie visuele manier tot leven. Of maak je van een verlaten kantoorruimte tijdelijk een bruisende horecagelegenheid. Kwestie van je VR-bril opzetten.


Bijzondere ervaring op elke gewenste locatie

Het bouwen van een virtual reality omgeving is puur maatwerk. Om een goed gevoel te krijgen bij het betreffende gebouw, gaan wij altijd op locatie kijken. Ook dompelen we ons vooraf onder in alle informatie die beschikbaar is zoals plattegronden, maatvoeringen en het bestemmingsplan.

Het sterke van een Virtual Home presentatie is, dat je ‘m op elke gewenste locatie kunt laten zien. Dat kan zijn in het betreffende pand, bij een potentiële koper thuis of bij jou op kantoor. Maar ook op iedere andere plek. Indien gewenst zetten wij op een afgesproken locatie de presentatie klaar en verzorgen wij de instructie en begeleiding. Er is wat dat betreft heel veel mogelijk.

Waarom Virtual Home presentaties?

– Op elke gewenste locatie.
– Sterke marketingtool.
– Indien gewenst persoonlijke begeleiding/instructie.
Binnen 7 werkdagen gereed.
– Abonnement mogelijk.