Voor de kopers en verkopers

De presentaties van 2cyourhome zijn specifiek ontwikkeld voor professionals in de makelaardij, projectontwikkeling en vastgoedsector. In onze innovatieve oplossingen hebben wij onze eigen praktijkkennis van deze branches gecombineerd met onze ruime werkervaring met 3D- en VR-technieken.

Voor makelaars

Natuurlijk maak je als aan- of verkoopmakelaar voor particulieren of bedrijven gebruik van de prestatiemogelijkheden op Funda of andere online platforms. Maar niet altijd zijn die mogelijkheden toereikend, omdat het voorstellingsvermogen van potentiële kopers vaak beperkt is. Bovendien: als jij de ene makelaar bent die de verkoop van iemands woning serieuzer én innovatiever aanpakt, is de keuze voor jou en niet voor je concurrenten sneller gemaakt. Ook richting projectontwikkelaars sta je zo sterker.

Met 2cyourhome help je de verkopende partij om de mogelijkheden van een woning of bedrijfspand goed over te brengen. Bijvoorbeeld door een ouderwetse inrichting te transformeren naar een modern interieur. Door een overvolle kantoorruimte volledig leeg te maken, zodat het verhuurtraject al kan starten voordat de huidige huurders eruit zijn. Of door met behulp van virtual reality de toekomstige bestemming van een gebouw levensecht in beeld te brengen.

Ook voor vakantiewoningen

Richt je je als makelaar met name op de verkoop en/of verhuur van recreatiewoningen, chalets en vakantiehuizen? Ook in dat geval vergroot je je verkoop- of verhuurkansen met de presentatietechnieken van 2cyourhome.

Voor projectontwikkelaars

Bij de ontwikkeling van een woningbouwproject, krijg je in het verkoop- of verhuurtraject professionele hulp van één of meerdere makelaars. Jij bent erbij gebaat dat zij qua sales alles uit de kast halen. Dat ‘alles’, daar helpen wij bij. Door gebruik te maken van de vastgoedpresentaties van 2cyourhome, wordt jouw project op de meest innovatieve manier gepresenteerd.

Neem het verkopen van opties bij een woning. Hoe vaak gaan potentiële kopers daar niet aan voorbij, omdat bijvoorbeeld die luxere badkamer of keuken op papier niet tastbaar wordt. Je brengt daar verandering in met een 3D artist impression of, nog overtuigender, een Virtual Home presentatie. 

Hetzelfde geldt voor commercieel vastgoed. Bij een opgeleverd nieuw kantoorpand wil je de diverse units het liefst zo snel mogelijk in de verkoop of verhuur hebben. Maar leeg en kaal, dat verkoopt niet. Overtuig ondernemers met een perfect ingerichte kantoorruimte die er in werkelijkheid nog niet is.   

Voor investeerders

Je wilt zo snel mogelijk het gewenste rendement halen uit je vastgoed. Maar er is nog niets. Misschien alleen een bouwbord op de bouwrijpe grond. Voordat de bouw start, moet een x-aantal woningen zijn verkocht of verhuurd. Een uitdaging die wij graag samen met jou aangaan. In een zo vroeg mogelijk stadium creëren wij de virtuele interieurs van het project dat jij gaat realiseren. Vertel ons je wensen en we gaan aan de slag.

Heb je al tekeningen en artist impressions? Wij brengen ze naar de next level door er een Virtual Home presentatie van te maken.